ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Στη GIANNEAS MOTO η ευχαρίστησή μας είναι η ικανοποίηση του πελάτη και αξιολογούμαστε σε καθημερινή βάση μέσα από τα αποτελέσματα της δουλειάς μας. Όταν βρίσκεστε έξω, δε θέλουμε να ανησυχείτε για τίποτα, εκτός από την απόλαυση της διαδρομής. Γιατί στη GIANNEAS MOTO νοιαζόμαστε για τον πελάτη μας και αυτό το δείχνει η δουλειά μας!

ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Στη GIANNEAS MOTO η ευχαρίστησή μας είναι η ικανοποίηση του πελάτη και αξιολογούμαστε σε καθημερινή βάση μέσα από τα αποτελέσματα της δουλειάς μας. Όταν βρίσκεστε έξω, δε θέλουμε να ανησυχείτε για τίποτα, εκτός από την απόλαυση της διαδρομής. Γιατί στη GIANNEAS MOTO νοιαζόμαστε για τον πελάτη μας και αυτό το δείχνει η δουλειά μας!

ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ
Εξασφαλίζουμε τη πλήρη τεχνική υποστήριξη της μοτοσυκλέτας και του σκούτερ σας οποιουδήποτε τύπου και ανεξαρτήτου κυβισμού
01
ΕΙΔΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ
Γινόμαστε ανταγωνιστικοί στις τιμές που προσφέρουμε για ιδιώτες αλλά και εταιρικούς πελάτες
02
ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΜΕΝΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ
Εκτιμούμε την βλάβη της μοτοσυκλέτας ή του σκούτερ σας και τον αναγκαίο χρόνο επισκευής τους
03
ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ
Για τη συντήρηση της μοτοσυκλέτας ή του σκούτερ σας χρησιμοποιούμε επώνυμα αναλώσιμα των καλύτερων εταιριών της αγοράς για εγγυημένη απόδοση του κινητήρα
04
ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ - ΑΞΕΣΟΥΑΡ
Τοποθέτηση και διάθεση αξεσουάρ για τη μοτοσυκλέτα ή το scooter σας από επώνυμες εταιρίες
05
ΕΜΠΕΙΡΙΑ - ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ
Πολυετής εμπειρία στο χώρο της μοτοσυκλέτας, άριστη τεχνογνωσία, συνεχόμενη επαγγελματική κατάρτιση, εξειδίκευση στην τελευταία τεχνολογία
06

 

Στη GIANNEAS MOTO, εξειδικευόμαστε στη τεχνική συντήρηση και επισκευή μοτοσυκλέτας.  Εργαζόμαστε σκληρά και με υπομονή για να είμαστε το πιο αξιόπιστο κατάστημα στο χώρο της επισκευής και συντήρησης της μοτοσυκλέτας.

Αυτό που μας κάνει να ξεχωρίζουμε είναι η πολυετής εμπειρία στο χώρο της μοτοσυκλέτας, η άριστη τεχνογνωσία, η συνεχόμενη επαγγελματική κατάρτιση, η εξειδίκευση στην τελευταία τεχνολογία,  χτίζοντας έτσι μακροχρόνιες σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας.

Ένας σημαντικός παράγοντας που μας κάνει να ανταποκρινόμαστε σε όλες τις προκλήσεις των καθημερινών  μας εργασιών του συνεργείου, είναι η συνεργασία που έχουμε με κορυφαίους επαγγελματίες προμηθευτών, εξασφαλίζοντας για εμάς αξιόπιστα αναλώσιμα, ανταλλακτικά  και after market προϊόντα, που μας δίνουν την δυνατότητα να επισκευάζουμε άριστα τις μοτοσυκλέτες ή τα σκούτερ, παρέχοντας έτσι αξιοπιστία ανταλλακτικών και υψηλή ποιότητα υπηρεσιών.

 

Κάθε επισκευή που αναλαμβάνουμε, είναι μια προσωπική υπόθεση για εμάς. Όποια δυσκολία και αν προκύψει, είμαστε πάντα δίπλα στον πελάτη για οποιαδήποτε συμβουλή και λύση, αντιλαμβανόμενοι το πόσο πολύτιμη και σημαντική είναι η μοτοσυκλέτα και το σκούτερ σας στην καθημερινότητά σας και στη ζωή σας.

Η αγάπη μας για τη μοτοσυκλέτα είναι το κοινό σημείο που έχουμε με όλους τους πελάτες μας, όσο διαφορετικές και αν είναι οι ανάγκες και οι προτιμήσεις μας. Με την πάροδο του χρόνου,  γινόμαστε καλύτεροι χρησιμοποιώντας το μεράκι μας, την τεχνογνωσία μας και την αφοσίωσή μας, για τις καλύτερες δυνατές τεχνικές αναβαθμίσεις, συντηρήσεις και επισκευές της αγαπημένης μας μοτοσυκλέτας ικανοποιώντας με τον καλύτερο τρόπο τις επιθυμίες του αναβάτη.

Στη GIANNEAS MOTO, οι υπηρεσίες που προσφέρουμε στους πελάτες μας είναι για εμάς πολύτιμες, καθώς μέσα από την συνεργασία μας, γνωρίζουμε μέρα με τη μέρα όλο και καλύτερα  τους ανθρώπους για τους οποίους μας εμπιστεύονται. Μας αρέσει  να γνωρίζουμε του πελάτες μας για το στυλ που οδηγούν, για τις ανάγκες που χρειάζονται, τις προτιμήσεις τους και μοιραζόμαστε τις εμπειρίες μας γιατί φυσικά αυτό που μας ενώνει και μας φέρνει κοντά, δεν είναι άλλο από την αγάπη μας και τον μεγάλο ενδιαφέρον μας για τη μοτοσυκλέτα, όλα αυτά τα χρόνια.

Αντιλαμβανόμενοι τις ανάγκες των πελατών μας και σεβόμενοι την εμπιστοσύνη που μας έχουν δείξει όλα αυτά τα χρόνια, παρέχουμε στους πελάτες μας υπηρεσίες ανώτερου επιπέδου και υψηλών προδιαγραφών.

Το συνεργείο μας διαθέτει έναν μοντέρνο χώρο υποδοχής για τους πελάτες μας, έτσι ώστε η αναμονή τους να είναι άνετη και ευχάριστη. Έχουμε δημιουργήσει ένα σύγχρονο συνεργείο, πλήρως εξοπλισμένο με σύγχρονα εργαλεία και μηχανήματα.

Το ενδιαφέρον μας για τις μοτοσυκλέτες μας οδήγησε στην συμμετοχή μας στον τομέα της τεχνικής υποστήριξης σε αρκετά πανελλήνια πρωταθλήματα, με πολλές διακρίσεις, ώστε να έχουμε την εμπειρία εργασίας κάτω από δύσκολες και απαιτητικές συνθήκες .Η ενασχόληση μας με τους αγώνες μοτοσυκλέτας, μας προσέφερε τεχνογνωσία και οργάνωση ως προς τις απαιτήσεις της συντήρησης και της  επισκευής της μοτοσυκλέτας σε υψηλό επίπεδο και κάτω από πίεση χρόνου. Είναι μία μοναδική εκπαίδευση η οποία δεν προσφέρεται σε ένα συμβατικό συνεργείο.

Εάν επιθυμείτε επίπεδο τεχνικών εργασιών στον κόσμο των δύο τροχών υψηλότερο από αυτό που είναι αναμενόμενο σε ένα συμβατικό συνεργείο , η GIANNEAS MOTO σας προσφέρει υψηλού επιπέδου τεχνικές εργασίες, με εμπειρία ετών και ιδιαίτερη γνώση από την εκπλήρωση δύσκολων εγχειρημάτων μέσο των συμμετοχών μας σε αγωνιστικό επίπεδο, η οποία συνεχώς αναπτύσσεται.

Προκειμένου να σας παρέχουμε μια εξατομικευμένη εμπειρία αγορών, ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies.
Πολιτική Cookies.
Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
 • Image
 • SKU
 • Rating
 • Price
 • Stock
 • Availability
 • Add to cart
 • Description
 • Content
 • Weight
 • Dimensions
 • Additional information
 • Attributes
 • Custom attributes
 • Custom fields
Click outside to hide the comparison bar
Compare
What are you looking for in Partdo?